How to appeal effectively and get the disabled AdSense account back Quickly

A couple of months back, I got a mail from the Adsense group that my Google Adsense account was incapacitated in view of invalid exercises was identified on my blog. fortunately for me, I saw a possibility for me to advance the choice. I recorded an interest quickly endeavoring to demonstrate my blameless however afterâ weeks of pausing, I got a mail that the interest wasn't fruitful. I composed an interest two additional time and I wasn't restored.

At that point I said to myself, Google can't be right about invalid exercises, so I began considering and composing stuff I was doing to check whether I was conflicting with their terms. I later discoveredâ why I got a ban from Google Adsense.

Invalid traffic appeal Form Link: Click here
Click:- No
Now Click on the appeal form

Open a form
In the form, they are some common detail's which you can fill up. In the form where they will ask you about URL, in these if your account is on youtube, Admob or Website then you have to copy paste URL link of the respectively disable account only

In this appeal form, Google asked some questions like in below and I provide all the answers too.

(1) Name

Ans: your Name

(2) Contact Email address

Ans: your Email id

(3) Example URLs or app id where you've placed your ads

Ans: your blog/app id/youtube URLs

(4) URLs or App id where you intend to place the ads (should be active)

Ans: your blog/app id/youtube URLs (should be active)



(5) Have you ever purchased traffic to your sites or mobile app and youtube channel
  yes or No

Ans: You have purchased any traffic to your sites or mobile app and youtube channel then you click Yes or You don't have then click No

(6) how do users get to your website, mobile app, and/or youtube channel? how do you promote your content

Ans: Users reaches to my contents via google search engine include google, bing or Youtube channel and other youtube features. Some traffic reaches via social also include facebook and twitter.

(7) Have you or your site, mobile app, and/or YouTube channel ever violated the AdSense program policies or Terms & Conditions? If so, how?

Ans: have not had any invalid click activity before this. These violations also due to my mistakes, and happened unknowingly or due to negligence. I don't me unknowingly.

(8) What was the reason for invalid activity on your site, mobile app, and/or YouTube channel? Please provide detailed information about all specific reasons that you believe to be relevant in your case.

Ans: From my point of view, the main reason for canceling my account may be that my opponent can do some illegal activities or there may be some people who do not have proper knowledge about using the app. This may be the reason for my account's inactivity.

(9) What changes will you implement to help improve ad traffic quality on your site, mobile app, and/or YouTube channel? When answering, please refer to our suggestions on how to prevent invalid activity.

Ans: In any case, I really apologize for any invalid activity and I condemn these exercises and also for those mix-ups that happened without knowing it and my carelessness.

Aside from this, I guarantee Adsense that this will be the genuine AdSense accomplice. I began using Adsense Accomplices a month prior and took a stab at everything conceivable and attempted honestly to goodness exercises. If my AdSense continued, then I will do everything according to AdSense policies and endeavor to stay away from any unlawful activity that disregards the terms and conditions.

(10) Please include any data from your site, mobile app, and/or YouTube channel traffic logs or reports that indicate suspicious IP addresses, referrers, or requests which could explain the invalid activity.

Ans: Dear Google, this is the first time when my AdSense account is disabled like this illegal snap activity, I could not record my suspicious IP address, traffic logs, and reports. I also apologize for this negligence. As I have thought about my site or AdSense, as I have mentioned.

I only appeal to ignore any server or light invalid activity in my records and give me the first and last chance to work properly on my AdSense account. I accept my wrongdoing which was unintentional and my negligence happened.
How to appeal effectively and get the disabled AdSense account back Quickly How to appeal effectively and get the disabled AdSense account back Quickly Reviewed by Suraj Das on August 06, 2018 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.